Friday, November 28th, 2014
Log in

VIDEO SNF

BERITA UTAMA

a

SNFR 2014.GRAND FINALE : PART 7

Hardcore, extreme modification, VTEC, Turbo, muka baru dan muka lama, bright side, dark side, catatan masa tak masuk akal. Ahh, THIS IS RACECARS kategori. Kategori yang ...

BERITA TERBARU

SNFR14-5-25

SNFR 2014.GRAND FINALE : PART 6

Jantung kepada SNF Racing selepas kategori RaceCars. Kategori paling banyak ceritanya. Kategori yang paling banyak kontroversinya. Kategori yang ...
DSC_0058e

SNFR 2014.GRAND FINALE : PART 5

Ini bukan gang-gang suka lepak Dataran. Ini bukan gang-gang lepak di kedai mamak sambil kaki naik atas kerusi ...
SNFR14-5-23

SNFR 2014.GRAND FINALE : PART 4

Kategori yang membawa nostalgia buat para peminat perlumbaan tanah air. Mirip Proton Championship, mirip Proton Satria Gti Championship. ...
SNFR14-5-16

SNFR 2014.GRAND FINALE : PART 3

Kategori yang suatu ketika dahulu sangat popular di litar legenda Batu Tiga, Shah Alam. Kategori 1.5 jika dahulu ...
SNFR14-5-8

SNFR 2014.GRAND FINALE : PART 2

Kecil tapi tangkas. Special Kei boleh dikatakan kategori yang ada juga kontroversinya walaupun tak sehangat kategori lain. Banyak ...
SONY DSC

SNFR 2014.GRAND FINALE : PART 1

Akhirnya, perlumbaan paling banyak ceritanya, paling hebat aksinya, paling banyak kontroversinya bakal melabuhkan tirai. Suka atau tidak dengan ...
SNF_keputusan14-5

SNF Racing 2014 Pusingan 5: Keputusan Akhir

KEPUTUSAN RASMI: SNF Racing 2014 Pusingan: 5 Tarikh: 27 September 2014 *Keputusan penuh fail PDF boleh dimuat turun. Moto 135 / Moto ...
snfr2014

SNFR 2014.5 : INTRO PART 2

Sedar tak sedar SNF Racing sudah sangat hampir ke penghujungnya. Banyak drama banyak aksi banyak kontroversi namun inilah ...
snfrd4

SNFR 2014.5 : INTRO

Tamat sudah pusingan ke-4 SNF Racing. Banyak aksi perlumbaan yang benar-benar mencabar dan menarik perhatian para penonton khasnya ...
Jadual SNFSNF sponsors 250x250 smallSNF Cship linkSNF Drivers Interview

Aweks SNF

snf12-2
SNFR daftarSNFT daftarAchilles Right side

Ejen pendaftaran SNF:

N1 Racing
8, Lorong SS 13/3D
Subang Jaya Industrial Estate,
Tel : 03 5636 5557 / 03 5636 5559

Fawster Motorsports
10 Jalan PJS 11/22 Bandar Sunway
46150 Petaling Jaya, Malaysia
Tel : 012 298 0548

DNT Tune
No.21, Jalan 9/23E,
Taman Danau Kota, KL
Tel : 012 - 654 8794

PJohn Motorsports
No.12, Jalan Jaya 5,
Taman Jaya, Bandar Tun Razak,
Tel : 018-395 0654

Maxima Racing Oil, Golden Earth Marketing,
21, Jalan Anggerik Vanilla T/31T, Kota Kemuning,
Shah Alam.
Tel : 017-3279247 dan 014-3646949

bagi pendaftaran luar bandar sila email
faisalasri@ignition.my

Bicara dan Komen

  • Lay: Salam. Sy igt nak ambil lesen racing kereta tuk suke2. Salah satu sebab, boleh speeding kat jalan dgn cara yg...
  • Reen: Hai..sy peminat syed mohd rizal. Minat giler dengan kereta dia. Sporty habis. Salam perkenalan.
  • miki: Got a few questions:- *is it posible to enter with a carbon fiber door, bonet and hood. *is it posible to cut...
  • ahmad nazri: all the best for street tuned
  • Zahrin: kehadapan tuan shaik, bukan takdak..ada..tapi gambar kereta dalam keadaan beraksi tu ada yang sangat-sangat...
  • shaik: Keta lain pun tkdak….sekurang2 1 gambar keta competitor….pasai support snftouge d unimap.
  • ivan yeo: Entering the street tune category kelisa k3vet can i use 165 50 15 achilles atr k tyres… as achilles...
  • Ezry: Hebat kwn aku… Bila nak main golf ngan aku ni??
  • Zahidi Ali: Syabas Abg Sham! Kami oghang Alorq Setarq bangga sangat sangat..
  • Renold: my car xde pn…;(((