Wednesday, April 16th, 2014
Log in

BERITA UTAMA

SNFR14-1-10

SNFR 2014.2 : INTRO

Yang ditunggu-tunggu telah pun tiba. Perlumbaan yang dinanti-nantikan oleh wargakota khasnya dan rakyat Malaysia amnya. Penuh aksi, saingan dan drama. Yup…here we go again, SNF RACING ...

BERITA TERBARU

SNFT14-1-foto

Foto SNF Touge 2014 Rnd 1 UniMAP

Inilah dia foto-foto dari SNF Touge 2014 Round 1, acara touge racing yang pertama di Malaysia yang berlangsung ...
SNFT_keputusan2014-1

SNF Touge 2014-1: KEPUTUSAN AKHIR

KEPUTUSAN RASMI: SNF Touge 2014 Pusingan: 1 Tarikh: 22  Mac 2014 Senarai Peserta & competition number Super1500   Street Tuned Open VTEC Turbo    
SNF_.keputusan14-1png

SNF Racing 2014 Pusingan 1: Keputusan Akhir

KEPUTUSAN RASMI: SNF Racing 2014 Pusingan: 1 Tarikh: 1  Mac 2014 *Keputusan penuh fail PDF boleh dimuat turun. Moto 135 / Moto 150 Muat ...
SNF_2386 copy

SNFR 2014.1 : RAMALAN

SNF Type R..SNF Racing. Yes, SNF Racing is back!! Setelah berehat agak lama. Setelah banyak sesi penerangan dilaksanakan ...
IMG-20140226-WA0008

SNFR 2014.1 : RETURN OF THE JEDI

Yang ditunggu-tunggu telah tiba. Yang diseru-seru telah pun muncul. Ketika kami muat-naik gambar beliau di FB hampir 300 ...
layout2014

SNFR : LAYOUT BARU

Gambar ini merupakan layout baru untuk SNFR 2014. kawasan khemah diubah hampir dengan para penonton agar anda semua dapat ...
SNFR_2014-parking

SNFR 2014 : KAWASAN TEMPAT LETAK KERETA

Semua orang ada kampung halaman. Kampung halaman SNF adalah South Track. Jadi apabila sebut kampung halaman suka hati ...
SNF_2550 copy

SNFR 2014 : SNF Moto

Dalam dunia ada satu sisi dunia gelap atau dalam bahasa inggeris Dark World. Misteri, penuh rahsia, dan ...
aril3

SNFR 2014.1 : Street Tuned

Kategori baru yang dipertandingkan. Kategori baru yang dijangka sangat sengit. Secara kasarnya boleh dikatakan pertempuran 2 jaguh dalam ...
Jadual SNFSNF sponsors 250x250 smallSNF Cship linkSNF Drivers Interview

Aweks SNF

snf3105
SNF Reg Ad Rightbar

Pendaftaran telah dibuka, sila berdaftar di ejen pendaftaran kami iaitu :

N1 Racing
8, Lorong SS 13/3D
Subang Jaya Industrial Estate,
Tel : 03 5636 5557 / 03 5636 5559

FAWSTER MOTORSPORTS
10 Jalan PJS 11/22 Bandar Sunway
46150 Petaling Jaya, Malaysia
Tel : 012 298 0548

DNT Tune
No.21, Jalan 9/23E,
Taman Danau Kota, KL
Tel : 012 - 654 8794

PJOHN MOTORSPORTS
No.12, Jalan Jaya 5,
Taman Jaya, Bandar Tun Razak,
Tel : 018-395 0654

bagi pendaftaran luar bandar sila email
faisalasri@ignition.my

FEATURED VIDEO

Bicara dan Komen

  • Ezry: Hebat kwn aku… Bila nak main golf ngan aku ni??
  • Zahidi Ali: Syabas Abg Sham! Kami oghang Alorq Setarq bangga sangat sangat..
  • Renold: my car xde pn…;(((
  • Zahrin: mini ada race..kategori mini
  • Bojan: Mini xde race ke..
  • Zahrin: mari mari..alah pakai je apa yang ada..setting kasi cun!!
  • nizam onara: tu la pasal…mcm best je main conti
  • Zahrin: 130whp je bro…setting handling mau cun2 hehe
  • nizam onara: 325?best sangat mcmtu
  • mohdzaidi63: salam admin ..kat sapa saya boleh ambik piala overall champ lau tk dtg hari tu..no 63