Thursday, August 28th, 2014
Log in

VIDEO SNF

BERITA UTAMA

SNF_keputusan14-4

SNF Racing 2014 Pusingan 4: Keputusan Akhir

KEPUTUSAN RASMI: SNF Racing 2014 Pusingan: 4 Tarikh: 23 Ogos 2014 *Keputusan penuh fail PDF boleh dimuat turun. Moto 135 / Moto 150 Muat turun keputusan Moto 135 / Moto 150 (.RAR ...

BERITA TERBARU

snfrd4

SNFR 2014.4 : Misi Balas Dendam?

Setelah berakhirnya pusingan Enduro baru-baru ini, rata-rata info yang kami terima dari mereka yang kecundang sudah berada mode ...
snfr15-mast

DRAF PERANCANGAN SNF RACING 2015

Seperti biasa, SNF akan terus memperkenalkan atau memperbaharui beberapa ruang yang dirasakan kurang sesuai. Kali ini akan berlaku ...
header

AYK : SNF 2014 Racing & Touge

Assalamua'laikum dan selamat sejahtera. Sudah lama tidak berceloteh panjang lebar. Sudah lama tidak menulis dari isi hati sendiri kepada ...
rockcafe

SNF TT MOREH 2014

Salam sejahtera, Yuhuu, SNF TT Moreh is back!! Ini merupakan acara tahunan yang diadakan untuk berjumpa dengan para pelumba ...
snfr-1

SNFR 2014.ENDURO : Fight Till The End

Tamat sudah perlumbaan satu-satunya Endurance dalam siri-siri perlumbaan SNF Racing. Pertama kali juga kita dapat menganjurkan perlumbaan versi ...
10339719_645694032168468_3041472493973251981_n

SNFR 2014.ENDURO : SENARAI 2ND DRIVER (part 2)

Sambungan dari part 1. Kali ini kita turun ke MIMC, selatan tanah air Malaysia. Umum diketahui SNF TOUGE ...
10339719_645694032168468_3041472493973251981_n

SNFR 2014.ENDURO : SENARAI 2ND DRIVER (part 1)

"bro susah cari second driver la bro" "mana nak cari yang berbakat bro" Itu kata-kata 2013. Disebabkan bebanan dan alasan ...
SNFT14-2-BMT138

Foto SNF Touge 2014 Rnd 2 MIMC

Sori lambat! Foto-foto dari SNF Touge 2014 Round 2 di MIMC Melaka pada 12 April 2014. Next round pada ...
snft14-2-amt_6479

SNFR 2014.Enduro : Intro

Pusingan ke-3 bakal berlangsungnya pusingan endurance. Inilah pusingan bakal menentukan siapa yang layak jadi champion atau tidak pada ...
Jadual SNFSNF sponsors 250x250 smallSNF Cship linkSNF Drivers Interview

Aweks SNF

snf12-2
SNF Reg Ad Rightbar

    Info Pendaftaran SNF
    Info pendaftaran SNF Racing KLIK SINI
    Info pendaftaran SNF Touge KLIK SINI
    Info pembelian tayar Achilles KLIK SINI

Ejen pendaftaran SNF:

N1 Racing
8, Lorong SS 13/3D
Subang Jaya Industrial Estate,
Tel : 03 5636 5557 / 03 5636 5559

Fawster Motorsports
10 Jalan PJS 11/22 Bandar Sunway
46150 Petaling Jaya, Malaysia
Tel : 012 298 0548

DNT Tune
No.21, Jalan 9/23E,
Taman Danau Kota, KL
Tel : 012 - 654 8794

PJohn Motorsports
No.12, Jalan Jaya 5,
Taman Jaya, Bandar Tun Razak,
Tel : 018-395 0654

Maxima Racing Oil, Golden Earth Marketing,
21, Jalan Anggerik Vanilla T/31T, Kota Kemuning,
Shah Alam.
Tel : 017-3279247 dan 014-3646949

bagi pendaftaran luar bandar sila email
faisalasri@ignition.my

Bicara dan Komen

  • Zahrin: kehadapan tuan shaik, bukan takdak..ada..tapi gambar kereta dalam keadaan beraksi tu ada yang sangat-sangat...
  • shaik: Keta lain pun tkdak….sekurang2 1 gambar keta competitor….pasai support snftouge d unimap.
  • ivan yeo: Entering the street tune category kelisa k3vet can i use 165 50 15 achilles atr k tyres… as achilles...
  • Ezry: Hebat kwn aku… Bila nak main golf ngan aku ni??
  • Zahidi Ali: Syabas Abg Sham! Kami oghang Alorq Setarq bangga sangat sangat..
  • Renold: my car xde pn…;(((
  • Zahrin: mini ada race..kategori mini
  • Bojan: Mini xde race ke..
  • Zahrin: mari mari..alah pakai je apa yang ada..setting kasi cun!!
  • nizam onara: tu la pasal…mcm best je main conti