DSC07241

SNFR 2015.1 : TUA PUN BOLEH – STANDBY!!

“Tua Pun Boleh” sebuah rancangan Astro Prima dan Astro Maya HD yang mencabar artis-artis lama untuk mencuba aktiviti ekstrem. SNF Racing National Series juga telah dimasukkan dalam cerita atau skrip yang disusun oleh pihak penerbitan rancangan tersebut. Perbincangan demi perbincangan diadakan maka rakaman untuk SNF Racing dilancarkan.

DSC07249
Maka artis tersebut ialah Lan Pet Pet!! Satu pilihan yang boleh dikatakan tepat kerana Lan Pet Pet ini ada sejarah perlumbaan.

DSC07228
Maka sesi latihan ketika trackday pada 24 Januari 2015 baru-baru ini diadakan untuk memastikan Lan Pet Pet dapat feel memandu sebuah kereta yang bersedia untuk dipandu laju!!

DSC07238
Ini bukan main-main punya show!! Sesi latihan ini juga turut dirakam sementara menunggu cabaran sebenar pada 7-2-2015.

So save the date Yall!! 7-Februari-2015. Jom ramai-ramai datang menyaksikan Lan Pet-Pet beraksi untuk rancangan Tua Pun Boleh. Dimana? Sudah pasti Litar Antarabangsa Sepang Selatan!!

One comment on “SNFR 2015.1 : TUA PUN BOLEH – STANDBY!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree