111_0239

SNFR 2015.2 : SUPER 1500 – THE DOUBLE- A-TEAM!

Mesti pelik dengan tajuk kali ini. A Team? Siapa tu? Pakai Toyota Starlet, horsepower 89whp. Straight lane kena titik cukup-cukup. Tapi bila selekoh…

Selalu kita lihat beliau menggunakan Toyota Starlet warna putih, masuk kategori Street Tuned, buat orang gerun dengan dia, masa terpantas 1m17s. Kali ini beliau muncul masih lagi menggunakan Toyota Starlet tapi masuk kategori Super 1500 NA. Bergandingan dengan sakit punya olang..ladies and gentlemen..Aril Hamka dan Asrul Ali…THE DOUBLE-A-TEAM!!

111_0236

Kereta ini telah memberikan satu tamparan hebat buat para peserta lain. Senang cerita macam kena penyepak jepun pergi dan balik. Mereka berdua telah membuatkan para peserta Super 1500 NA garu kepala. Tengok enjin zaman purba, straight lane Starlet ni macam park tepi rumput..tapi timing…1m24s!! Wohooo..pantas bukan.

Dari sumber yang kami dapat, dengan hasil pencapaian catatan masa 1m24s dan menduduki tempat ketiga pada pusingan pertama maka proses naik taraf telah dibuat. (Korang berdua nafilah, salah seorang dah bocor rahsia kat Sunway kahkahkah) Jika ini terjadi, awas Honda Jazz, Proton Satria, Mazda, Proton Saga Injection, dan siapa saja yang bertanding dalam kategori ini. Jangan kena titik dengan enjin zaman purba ini!!

Save The Date Yall..11/4/2015 di Litar Selatan Sepang!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree