Double7 mencuba buat kali terakhir!

SNFR 2015.Grand Finale : Amaran Double7

Double7 mencuba buat kali terakhir!

Double7 mencuba buat kali terakhir!

Satu-satunya jentera Mitsubishi Evo 3 yang bertahan dan boleh dikatakan yang terpantas pada tahun 2015. Kehadiran jentera pantas ini sememangnya dinantikan oleh peminat tegar 4G63t. Mohamed Zahir Baharudin yang mengendalikan jentera #77 merupakan seorang fighter yang hebat.

Pusingan terakhir ini adalah medan terakhir untuk beliau merampas kejuaraan dari tangan Faizal Hassim. Atas kertas nampak susah dan mustahil kerana umum diketahui walaupun beliau menduduki tempat pertama sekali pun, jika Faizal Hassim menduduki tempat ke-3 kejuaraan tetap menjadi milik beliau. Jadi ianya tetap merupakan satu misi mustahil tetapi jika Faizal Hassim mengalami masalah jenteranya dan tidak menamatkan perlumbaan maka kejuaraan boleh menjadi milik beliau. Hanya takdir sahaja yang mampu melonjak #77 menjadi juara keseluruhan walaupun dari sudut pungutan mata boleh dikatakan tidaklah begitu jauh.

Apakah #77 berjaya atau sekadar mahu menewaskan “musuh-musuh” yang lain? Saksikan SNF Pusingan terakhir di Litar Selatan Antarabangsa Sepang pada  31/10/2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree